Gel batteri

Gel batteri är perfekt för dig som ställer höga krav på kvalitet och prestanda. Dessa batteri är perfekt i fritidsfordon och båtar då speciella egenskaper många gånger krävs. Gel batteri är även väldigt vanligt och populärt i polisbilar och ambulanser där det från grunden är vanliga personbilar som utrustats med elektrisk utrustning. Den typen av batteri används även i mikrohybridbilar och fordon med start-stop-system.

 

Enkla att placera och helt underhållsfria

En speciell egenskap som gel batteri har är att du kan placera det precis som du själv vill. Dessutom har den här typen av batteri de bästa förbrukningsegenskaperna och helt fria från läckage eller oxiderande gaser. Ett gel batteri skulle inte ens läcka minsta lilla syra om du så skulle såga batteriet itu. Med andra ord så är det väldigt stryktåligt och säkert att hantera och använda.

 

Enormt tåligt

Det finns flera positiva fördelar med att placera ett gel batteri i ditt fordon. Det har bland annat väldigt låg självurladdning och är extremt tåligt mot förfrysning och djupurladdningar. Det har bland annat lett till att gel batteri är väldigt populärt och användbart inom industribranschen. Där används det i både truckar, städmaskiner och för andra högkvalitativa fordon och syften. Utöver industribranschen är ett vanligt användningsområde båt och husbil.

 

Köp ditt gel batteri hos oss på ABT Batteri

Varesig du vet eller inte vet att det just är ett gel batteri du behöver så finns vi på ABT Batteri till hands för att hjälpa dig. Hos oss kan du köpa prisvärda produkter till bästa kvalitet. Vi vill se till att genom goda råd vägleda dig till ditt bästa köp till marknadens bästa pris. Med många år inom batteribranschen har vi gedigen erfarenhet och enorm kunskap, något vi gärna delar med oss av till dig. Tveka inte på att ta kontakt med oss redan idag!