Utveckling
System- och apputveckling
Hos oss får du hjälp att utveckla appar för bland annat iPhone och androidtelefoner. Vi har teknik och kunskap att på ett kostnadseffektivt sätt ta fram appar och system som löser just ditt problem. Vi anser att man ska anpassa sitt system efter verksamheten och inte tvärtom.
Läs mer
Webbutveckling
Vi tar hand om helheten. Från framtagning till drift av din hemsida. Genom vårt supportavtal tar vi hand om din webbplats och håller den uppdaterad. Vi kan även erbjuda tjänster inom bild- och textproduktion.
Läs mer
EDI
Vi kan hjälpa till med strukturerad överföring av information till deras samarbetspartners. Vare sig det gäller lager, order, leverans eller fakturor så ger vi dig ett informationsflöde där allt flyter. Med vår egenutvecklade lösning EDI – på småländska, blir hanteringen lönsam även för mindre företag.
Läs mer
Välkomstskärm
Ge dina besökare ett trevligt välkomnande genom att sätta upp en skärm i din entré. Ni kan till exempel välja att visa RSS-flöden, nyheter, väder eller hämta information från dina interna system.
Läs mer
Tech
Analys
Vi erbjuder en kostnadsfri analys av din IT-miljö och visar hur du kan förbättra och effektivisera ditt företag!
Läs mer
Hårdvara
Vi har mångårig erfarenhet av HP, Lenovo och Apple samt flera andra tillverkare. Vi implementerar och underhåller er hårdvara för att fungera optimalt för just era behov.
Läs mer
Support
Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att få både omfattande och vardagliga problem åtgärdade så snabbt som möjligt. Vi kan lösa problem på distans så eventuellt driftstopp blir minimalt och att arbetet kan fortsätta utan störningar.
Läs mer
Utbildning
Även om arbetsmiljön är tekniskt fulländad tjänar det ingenting till om användarna inte kan utnyttja den. VI skräddarsyr en utbildning för er personal så de använder IT-miljön på rätt sätt.
Läs mer
Molntjänster
Telefoni
Vi erbjuder IP-telefoni till företag av alla storlekar. IP-telefoni med obegränsade möjligheter till ett av marknadens lägsta priser.
Läs mer
Hosting
Hyr en komplett server- och/eller lagringslösning som anpassas efter just ditt företag till en fast månadskostnad. Vår serverpark ger dig en toppmodern infrastruktur baserad på aktuell teknik och säkerhetstänk.
Läs mer
Säkerhet
Vi arbetar med det senaste inom antivirus och antispam-program och är certifierade AVG Gold Reseller. Vår backuplösning innebär att information från din dator komprimeras, krypteras och skickas till vår datahall. Vi kan även säkra din IT-miljö på många andra plan.
Läs mer