Vi lär dig tre enkla steg!

Vi har under snart ett års tid sett hur olika typer av krypteringsvirus lamslår företag i trakten. Virus brukar kunna ställa till lite oreda men detta är mycket allvarligare än så! 

Vad är då vi för IT-företag som inte kan se till att ingen drabbas?
De antivirusskydd, spamskydd och intelligenta brandväggar vi använder oss av stoppar ungefär 95% av det som är eller skulle kunna var ett hot mot er säkerhet. Man glömmer bort att det är organiserad brottslighet som ligger bakom de "framgångsrika" virusattackerna, det finns dom som tjänar enormt med pengar på detta! Viruset krypterar inte bara din information utan även sig själv - detta sker varje timme! Det som vill ta sig in, kommer ta sig in helt enkelt!

Vi har möjligheten att skärpa reglerna något ytterligare, det skulle stoppa någon procent mer, men det skulle bli bra mycket stökigare att jobba. Mail som inte kommer fram, bifogade filer i mail som inte går att öppna, länkar som inte går att klicka på, program som inte går att ladda ner.

Vi skyddar er så gott vi kan, men ni måste också skydda er själva. Därför har vi valt att göra en kampanj som utbildar er i hur man kollar innan man klickar!
Ta del av informationsbladet här - det är okej, här får du klicka :).

Öppettider

Måndag-Fredag: 08.00 till 17.00
Lördag-Söndag: Stängt